در حال بارگذاری ...
دوشنبه 1 بهمن 1403
nus.ac.ir

برگزاری پنجمین سمینار ارتباط دانشگاه با صنعت با تاکید بر صنایع گاز ، پتروشیمی و محصولات دانش بنیان در استان بوشهر

پنجمین سمینار ارتباط دانشگاه با صنعت با تاکید بر صنایع گاز ، پتروشیمی و محصولات دانش بنیان به همت دانشکده های فنی و حرفه ای استان بوشهر برگزار گردید .

متن سخنرانی دکتر منصوری نصب ریاست دانشکده فنی و حرفه ای پسران امام خامنه ای بوشهر

ایشان ضمن خیرمقدم به مهمانان این سمینار بیان فرمودند دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه نسل سوم در کشور است و در توسعه پایدار نقش ویژه ای دارد دانشکده فنی و حرفه ای پسران بوشهر دومین دانشگاه دولتی از جمع دانشجوجهت اشتغال پایدار و مولد کار در استان بوشهر است .70 درصد دانشجویان این دانشکده های فنی و حرفه ای در استان وارد عرصه بازار کار می شوند این نشانه میزان اعتماد صنایع استان به فارغ التحصیلان این دانشکده ها است . تیم های نوآور در دانشکده پسران بوشهر مقام اول دارند و این دانشکده در چرخه استان نقش بلقوه ای دارد .

متن سخنرانی دکتر شفیعی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

ایشان ضمن خیر مقدم به مسولان استانی و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و تبریک ایام ربیع الاول بیان فرمودند 70 درصد دانشجویان این دانشگاه وارد بازار کار می شوند ما به تعلیم و تربیت فنی خود افتخار می کنیم . دانشگاه ها به دو نوع تقسیم می شوند دانشگاه های عرضه محور و دانشگاه های تقاضا محور . دانشگاه های عرضه محور به دنبال گسترش علم و ارائه مقاله هستند اما دانشگاه های تقاضا محور به بازرا کار و جامعه توجه دارند . دانشکده و آموزشکده های ما تقاضا محور هستند می بینند صنعت چه می خواهد و در راستای برآورد اهداف صنعت برنامه ریزی جامعی در ارائه رشته ها و دروس می کنند . من از مسئولان استان بعد از این سمینار می خواهم دانشکده های استان با صنعت ارتباط قوی تری داشته باشند تعاملی ایجاد شود که دانشکده های ما بتوانند تاثیر خود در نیروگاه و فازهای عسلویه داشته باشند . در  پایان از برگزار کنندگان و مسولین و مدعوین تشکر و قدردانی می کنم .

متن سخنرانی حجت الاسلام پورفاطمی نماینده دشتی و تنگستان

ایشان ضمن خیرمقدم به مهمانان این سمینار و تشکر از روسای هر دو دانشکده جهت برگزاری این سمینار در استان بوشهر بیان فرمودند دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه مادر تخصصی است و تخصص و حرفه در آن حرف اول می زند و می تواند نیروی حرفه ای را وارد بازار کار کند .من درخواست می کنم به دانشکده های استان بوشهر با توجه به قرار گرفتن در منطقه جغرافیای صنعتی و قطب اقتصادی کشور رشته های مرتبط با صنایع استان جهت پیشرفت صنایع کشور اختصاص داده شود . باید دانشکده های استان ما از نگاه آموزش های فنی تقویت شود این با ورود اساتید مجرب به عرصه علم امکان پذیر است .استان بوشهر رو به توسعه است و در آینده ای نزدیک افتتاح پارس شمالی و بندر آزاد خواهیم داشت پس باید جهت پیشرفت استان دانشگاه ها با صنایع استان ارتباط ی قوی تر داشته باشند .

متن سخنرانی دکترتوفیق معاون وزارت صنعت و معدن کشور

ایشان ضمن خیرمقدم و ابراز خرسندی جهت حضور در این سمینار و شهر بوشهر بیان فرمودند دانشگاه و صنعت باید شراکت داشته باشند ارتباط نباید داشته باشند زیرا در ارتباط یکی به نفع مسائل خود کار می کند الفت بین دانشگاه و صنعت ایجاد شده و تحول در دانشگاه و صنعت اتفاق افتاده است ما در گذشته نیازهایمان در دانشگاه ها تجهیزات بود ولی اکنون درخواست پورپوزال و تحقیقات میدانی و پژوهش است این جای امیدواری دارد . اگر می خواهیم دانشکده ، رشد پیدا کنند ما باید به آموزش های فنی و حرفه ای و علمی کاربردی شان بدهیم به اساتید و دانشجویان وزن بدهیم .

متن سخرانی دکتر زرین فر معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری بوشهر

ایشان ضمن خیر مقدم بیان فرمودند ارتباط صنعت با دانشگاه سابقه ای طولانی دارد امروزه در کشورهای در حال توسعه دانشگاه بحث اصلی صنعت است و صنعت بدون دانشگاه قدم بر نمی دارد و دانشگاه صنعت را به عنوان شریک خود پذیرفته است .دانشگاه باید در راستای صنعت باشد هر دو باید جهت رفع نیازهای هم تلاش کنند . صنعت ما به دنبال سود و ارزش افزوده است ما باید متعهد باشیم و نیازهای صنعت را برطرف کنیم .دانشگاه های ما باید تحقیقات آزمایشگاهی و میدانی خود را تقویت کنند .دانشگاه های ما باید نیازسنجی از صنعت داشته باشند و در مقابل ، صنعت باید نگرش و نگاه به دانشگاه ها داشته باشد تا بتواند در دنیا رقابت داشته باشد . صنعت باید توجه داشته باشد که دانشگاه های ما به صنعت نیاز دارند و صنعت باید با دانشگاه ارتباط داشته باشد و سرمایه گذاری کند . صنعت باید علم تولید شده در دانشگاه ها را در توسعه صنعت کشور به کار ببرد .دانشکده های ما باید تفاهمی با سازمان های فنی و حرفه ای جهت افزایش آمادگی دانشجویان برای ورود به بازار کار داشته باشند .

سخنرانی خانم دکتر بیات سرپرست دانشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر

ایشان ضمن خیرمقدم به مهمانان این سمینار بیان فرمودند صنعت عرصه رقابت برای ماندگاری است رمز ماندگاری استفاده از تکنولوژی و فنآوری های نوین در سایه تحقیق و پژوهش اتفاق می افتد دانشگاه محل تحقیق و پژوهش است بنده بسیار خوشحال هستم فارغ التحصیلان این دانشکده های فنی و حرفه ای بر پایه مهارت استوار هستند برخورداری استان بوشهر از صنایع گاز و نفت و کشاورزی نیاز به تکنسین های ماهر دارد ما در دانشکده ها می توانیم تکنسین های ماهر تربیت کنیم و وارد این صنایع نماییم ما از مدیران استان و مسئولین می خواهیم بستر مناسب برای دانشکده ها و صنایع فراهم نمایند که فراخوان توسعه صنعت باشد . دانشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر در هفته پژوهش افتتاح نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های دانشجویان این دانشکده در حضور خانم صفری زاده رئیس سازمان فرهنگی و تفریحی شهرداری بندر بوشهر داشت ایشان ابراز امیدواری نمودند که از آثار دانشجویان می توان در صنایع استان به کار برد . ما امید داریم در اعتلای استان و کشور سهمی بسزا داشتیم باشیم .

در ادامه این سمینار پنل تخصصی با مدیریت دکتر کمالی راد استاد و مدیرگروه دانشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر برگزار گردید . اعضای پنل دکتر احمد آذری مدیردفتر ارتباط با صنعت دانشگاه خلیج فارس ، دکتر عبداله آورا مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر ، دکتر بهره مند مدیر کل اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان بوشهر ، دکتر علی درویشی مدیر کل امور بین الملل اقتصادی و توسعه بین الملل استانداری بوشهر ، مهندس حسن بحرینی معاون صنعت اداره کل صنعت ، معدن و تجارت استان بوشهر

متن سخرانی دکتر حقیقی معاون سیاسی و امنیتی استانداری بوشهر

ایشان بیان فرمودند توانمندی های یک کشور قدرت آن کشور است قدرت علمی ، صنعتی و اقتصادی .صنعت وابسته به دانش است دنیای امروز دنیای رقابت مبتنی بر فنآوری اطلاعات است . دنیای امروز مبتنی بر 12 رکن است . یکی از مهمترین ارکان آن پژوهش است کشورهای توسعه یافته صنعت خود را نیازمند پژوهش می دانند .کشور ما در منطقه اول و در دنیا شانزدهم در زمینه پژوهش است این به معنای این است که ما نتوانستیم پژوهش را به ثروت تبدیل کنیم اگر ما بخواهیم ارتباط صنعت و دانشگاه برقرار کنیم با فشار دولت امکان پذیر نیست . اگر وابسته ها در صنعت برداشته شود ما در صحنه بین المللی انشاا... حرفی برای گفتن خواهیم داشت و این با مدیریت بر ثروت و فنآوری امکان پذیر است .جهش در دنیا خطی نیست بلکه این بر اثر ارتباط دانشگاه با صنعت است مسیر شکوفایی و پیشرفت از رابطه معنا دار دانشگاه و صنعت است .

متن سخرانی دکتر شاهینی معاون منطقه پارس جنوبی بوشهر

ایشان بیان فرمودند ارتباط صنعت با دانشگاه از دید منابع انسانی دیدگاه بسیار مهمی است . ما به تربت نیروی انسانی دانشگاه ها نیاز داریم ما در برهه ای از زمان به مشکل بر می خوریم و باید دست خود را به سوی دانشگاه ها دراز کنیم و از منابع انسانی دانشگاه ها بهره ببریم . خروجی های دانشگاه ها که به ما مراجعه می کنند بسیار فاصله با حوزه صنعت ما دارند حتی با دوره های کارآموزی هم نمی توانند پاسخ گوی صنعت باشند .اما امیدوار به این دانشکده های فنی و حرفه ای هستیم . دغدغه صنعت تولید است (استخراج – پالایش و فروش) دانشکده های فنی و حرفه ای باید علم را گسترش دهند و نیروی انسانی با مهارت وارد بازار کار کنند .

در پایان جناب آقای دکتر شفیعی از مسئولین استان و برگزار کنندگان و شرکت کنندگان تشکر و قدردانی نمودند ضمنا" از مجوز نمایندگی جمعیت پیشبرد ارتباط دانشگاه با صنعت در استان بوشهر رونمایی گردید .لازم به ذکر است که در خلال سمینار از حامیان برتر همایش تقدیر به عمل آمد .

روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر