در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 2 بهمن 1403
nus.ac.ir

برگزاری اولین مسابقه آشپزی دانشجویی برای پخت غذای کودکان زیر یک سال با شعار غذای سالم جامعه سالم

اولین مسابقه آشپزی دانشجویی برای پخت غذای کودکان زیر یک سال با شعار غذای سالم جامعه سالم در دانشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر با حضور دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر، خانم سخایی مدیر گروه رشته مربی کودک و استاد مشاور انجمن علمی افزود: هدف از برگزاری مسابقه آشپزی ترویج استفاده از غذا های سالم برای کودکان و ترغیب دانشجویان به کار جمعی و ایجاد نشاط و سرگرمی میان دانشجویان بود. ایشان گفت: این مسابقه یکی از برنامه های فرهنگی و با هدف نقش رشد فردی دانشجویان برنامه ریزی و اطلاع رسانی شد که با حضور دانشجویان برگزار شد.

خانم سخایی در ادامه افزود : روش داوری این مسابقه به صورت امتیازدهی توسط داوران(بر اساس ملاک های داوری)به سلامت، طعم و تزئین غذاهای شرکت کنندگان بود. وی در پایان گفت: بعد از داوری این مسابقه دو گروه از دانشجویان به ترتیب زهرا بستانی و نجمه مهدی علمدارلو دانشجوی (رشته مربی کودک)، فاطمه اسمعیل زاده و زهرا امام حسنی دانشجوی (رشته مربی کودک) به عنوان برگزیدگان گروه اول و دوم انتخاب شدند.