در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 3 بهمن 1403
nus.ac.ir

مسابقه عکاسی واقعیت امروز به همت واحد پژوهش و با همکاری امور فرهنگی دانشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر و همچنین حمایت کانون آگهی و تبلیغات لیان هور برگزار شد

امروزه عکاسی بزرگ ترین سرگرمی رو به رشد در جهان است. شاید به جرأت بتوان گفت هیچ یک از ابزارهای هنری حتی ادبیات و سینما به اندازه عکاسی قابلیت بازتاب این دنیای پرتحول را در یک سطح وسیع ندارند و چه بسا ممکن است این فرصت برای دوربین بدستان نیز پایدار نباشد . زمانیکه اربابان تکنولوژی به آرزوی خود برسند و موفق شوند مردم دنیا را یکدست نمایند و تعداد انسان سنتی را بر روی زمین به حداقل ممکن برسانند شاید تغیرات هم حالت ملموس خود را از دست بدهند. علی رقم اینکه دنیای امروز به خاطر تناقضات و تحولات پی در پی ، سختی ها و مشقات خاصی را بر زندگی ما وارد کرده است گاهی با خود فکر می کنیم که ما انسانهای خوش شانسی بوده ایم که فرصت زندگی در این دوره از تاریخ بشری به ما عطا شده است چرا که مستقیماً درگیر دو شیوه زندگی سنتی و مدرن هستیم این در حالی است که اجداد ما هیچ تصوری از دنیای مدرن نداشته اند و نوادگان ما نیز شاید هیچ گاه زندگی سنتی را تجربه نکنند و تنها از طریق عکس های ما و دیگر اطلاعات ضبط شده ارتباط مختصری با دنیای قدیم برقرار نمایند.

با توجه به اختتامیه و اعلام اسامی برندگان مسابقه عکاسی واقعیت امروز، روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ا ی استان بوشهر مصاحبه ای با خانم مهندس زهرا فیوض دبیر برگزاری این مسابقه ترتیب داده است که مشروح این گفتگو به شرح زیر است:

لطفاً ابتدا از برگزاری مسابقه عکاسی واقعیت امروز، بگویید؟

  • 18 اسفند سالروز تأسیس مدرسه سعادت در بوشهر، به عنوان روز ملی بوشهر نامگذاری شده است. به همین مناسبت مسابقه عکاسی در سطح کشوری تدارک دیده شد که اختتامیه آن در روز بوشهر برگزار می شود. و هنرجویان شاهد نتیجه رقابت خود را در این روز از طریق اختتامیه مجازی خواهند بود.

مسابقه عکاسی واقعیت امروز در چه بخش هایی برگزار شد؟

  • مسابقه عکاسی واقعیت امروز از منظر فرهنگ، علم، مذهب، هنر و محیط زیست برگزار شد. و عکاسان مجاز به ارسال عکس های هنری، کولاژ و فتومونتاژ هم بودند.

هدف از برگزاری مسابقه عکاسی واقعیت امروز چه بوده است؟

  • با توجه به فضای خاص کشور و البته جهان در سالی که گذشت، هدف از برگزاری این مسابقه، تشویق و کمک به تولید آثار عکاسی از فضای امروز جامعه در موضوعات بیان شده، رویکرد عکاسانه به زیبایی‌ها، نقد ها و ویژگی‌های هر یک از موضوعات، زمینه‌سازی برای تبادل تجربه و استفاده از اطلاعات تخصصی بین شرکت‌کنندگان از طریق ایجاد فضای سالم رقابتی بوده است.

بفرمایید میزان استقبال دانشجویان و آموزشگران و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای از این مسابقه به چه میزان می باشد؟

  • نه تنها استقبال همکاران و دانشجویان دانشکده بسیار خوب و قابل تقدیر بوده، بلکه این استقبال و شرکت در فراخوان در سطح کشوری بالا و چشمگیر بوده است و حدود 320 تک عکس و 5 مجموعه عکس در مدت زمات کوتاه فراخوان به دبیر خانه ارسال شد.

به عنوان آخرین کلام ، انتقاد ، پیشنهادی یا سخنی اگر دارید ، بفرمایید ؟

  • با توجه به پتانسیل های بالای هنرجویان در سراسر کشور شایسته است که چنین فراخوان هایی در طول سال برگزار شود تا هم ایشان مهارت خود را محک زده و هم هنرشان در عرصه ی دید هنردوستان قرار گیرد. امیدواریم که بتوانیم هر ساله شاهد چنین فراخوان هایی باشیم. همچنین تدابیری اندیشیده شده که بتوان هرساله مجموعه برترین عکس های ارسالی به جشنواره را در قالب کتاب عکسی با کیفیت در خور منتشر نموده و در اختیار هنردوستان قرار دهیم.

روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر