در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 3 بهمن 1403
nus.ac.ir

پیام خداحافظی دکتر صالحی عمران از خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای

اکنون که مأموریت ام در دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به پایان رسیده، شایسته است که از تمامی کادر آموزشی، همکاران اداری، دانشجویان عزیز و تمامی معاونین، مدیران و همکاران گرانقدرم در ستاد و کلیه آموزشکده‌ها قدردانی و تشکر کنم.

همکاران گرامی‌ام در دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور

ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری شهادت مظلومانه و جانسوز حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامی داشت یاد و خاطره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، اکنون که مأموریت ام در دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به پایان رسیده، شایسته است که از تمامی کادر آموزشی، همکاران اداری، دانشجویان عزیز و تمامی معاونین، مدیران و همکاران گرانقدرم در ستاد و کلیه آموزشکده‌ها قدردانی و تشکر کنم.
چهار سال گذشته فرصت بسیار مناسبی فراهم شد که به یکی از بزرگ‌ترین آرزوهایم که خدمت به نظام آموزش مهارتی کشور در دانشگاه فنی و حرفه‌ای به‌عنوان یکی از مهم‌ترین متولیان آموزش عالی فنی و حرفه‌ای در کشور بپردازم؛ و خدا را شاهد می‌گیرم که جز این، هدف دیگری را در ذهنم پرورش ندادم. در این فرصت چهارساله خدمت، با کمک همکاران عزیزمان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای اقدامات ارزشمندی مانند: اخذ مجوز و استقلال شورای برنامه‌ریزی آموزشی و درسی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، استقلال هیئت‌امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای، افزایش 52 درصدی بودجه دانشگاه در بودجه سال ۱۴۰۱، بازنگری و تدوین برنامه‌های درسی، متنوع سازی منابع مالی، برند سازی و اجرای طرح برند ملی، سرمایه‌گذاری  200 میلیارد ریالی سازمان‌های بین‌المللی نظیر UNIDO  (سازمان توسعه صنعتی ملل متحد) و صنایع بزرگ مانند اسنوا، تراکتورسازی تبریز، اتحادیه آسانسور و پله‌برقی و.... در دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سطح کشور و تجهیز کارگاه‌ها و توسعه فضای کالبدی دانشگاه در راستای آمایش آموزش عالی، تقویت چهارچوب نظام مدیریتی و سیاست‌گذاری دانشگاه و استقرار نظام ارزیابی، تدوین و تصویب نخستین سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، بومی‌سازی آئین‌نامه‌های استخدامی و ارتقاء اعضای هیئت‌علمی، تضمین و بهبود کیفیت و بازنگری و بازطراحی ساختار سازمانی دانشگاه، توسعه نیروی انسانی و جذب سیصد عضو هیئت‌علمی، ساماندهی نیروهای حق‌التدریس‌های قبل سال 1390،  انعقاد تفاهم‌نامه با صنایع ملی در راستای اشتغال دانش‌آموختگان، افزایش پذیرش سی‌هزار نفری دانشجویان و رسیدن به مرز دویست هزار نفر، ترویج گفتمان آموزش عالی مهارتی، توسعه همکاری‌های علمی و بین‌المللی و فعالیت‌های متعدد فرهنگی و اجتماعی و ... در دانشگاه فنی و حرفه‌ای انجام شد. اگر توفیقی حاصل شد مسلماً حاصل تلاش فکری و عملی همه همکاران و یاوران عزیزمان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بود.
همچنان عمیقاً معتقدم که هدفمندی آموزش عالی و توسعه کشور راهی جز مهارتی سازی آن ندارد. انشالله دانشگاه فنی و حرفه‌ای کماکان با انگیزه و تلاش همه‌جانبه همه همکاران با یاری خداوند در راستای تحقق کیفیت آموزش‌های مهارتی در کشور گام بردارد. من نیز تلاش خواهم کرد با تجربه‌اندوزی حاصل از این دوره، فرصت کار فکری بیشتری در حوزه آموزش‌های مهارتی پیدا کنم. یقیناً فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در این حوزه، مهم‌ترین دغدغه و کارم خواهد بود.

    و من الله توفیق
       ابراهیم صالحی عمران