برپایی ایستگاه سلامت تغذیه سالم در آموزشکده ملی مهارت الزهرا(س) بوشهر
ایستگاه سلامت با هدف آشنایی کارکنان با چهار گروه اصلی موادغذایی، اهمیت مصرف لبنیات در رژیم غذایی، رعایت بهداشت فردی و اقدامات لازم برای کنترل فشارخون در آموزشکده ملی مهارت الزهرا(س) بوشهر برپا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان بوشهر؛ به همت اداره امورفرهنگی آموزشکده ملی مهارت دختران بوشهر و با همکاری درمانگاه علی ابن ابی طالب، با هدف آشنایی کارکنان با چهار گروه اصلی موادغذایی، اهمیت مصرف لبنیات در رژیم غذایی، رعایت بهداشت فردی و اقدامات لازم برای کنترل فشارخون اقدام به برپایی ایستگاه سلامت در سالن جلسات آموزشکده ملی مهارت الزهرا(س) نمود.
در ایستگاه سلامت، توسط کارشناسان درمانگاه علی ابن ابی طالب، علاوه بر آموزش آشنایی کارکنان با چهار گروه اصلی موادغذایی، اهمیت مصرف لبنیات در رژیم غذایی، رعایت بهداشت فردی، پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزای پرندگان و گزش پشه آئدس اقداماتی از قبیل کنترل فشار خون و قد و وزن به کارکنان ارائه شد.